fbpx
Tjäna pengar
Handla privat
Meny

En svensk klassiker sedan 1876

Erfarenhet och tradition – från generation till generation

Skogens kol som varumärke är i dag en svensk klassiker inom grillkolsindustrin och drivs av tredje generationen Wengelin. Med lång erfarenhet och tradition har vi på Skogens ett genomgående högt kvalitets- och designtänk i alla våra produkter. Allt för att vi ska kunna samlas i köket för att njuta med och av våra nära och kära. 

Tillsammans med ett familjeföretag i Spanien har vi idag ett fantastiskt samarbete för att kunna erbjuda dig premiumkryddor av högta kvallitet och smak. Familjen har i fyra generationen specialiserat sig på saffran och finns i dag i 30 olika länder.  

Föreningsvän sedan 2000

Sen år 2000 har Skogens 1876 hjälpt föreningar och skolklasser att tjäna pengar till cuper och klassresor genom Grillkol.se, och hösten 2023 startade vi även Föreningskryddor.

Syftet med Föreningskryddor är att det ska komplettera Grillkolssäsongen. Vi hoppas att våra fantastiska kryddor Tacokrydda – en självklarhet till höstmyset, och Saffran – julens mest magiska krydda, ska nå ut till alla i vårt avlånga land. För oss är det viktigt att kunna hjälpa till i föreningslivet och på så sätt kunna bidra till att fler barn och ungdomar får ett sammanhang och tillsammans skapa minnen för livet! 

Ni säljer i samma system, oavsett vad ni säljer. Allt sköts digitalt och ni slipper beställningslistor och hantera pengar.

Vi finns i Kilafors, i hjärtat av Hälsingland, strategiskt placerat för att snabbt kunna nå ut i vårt avlånga land.  

Se filmen om hur allt startade


userstorecrossmenuchevron-down