fbpx
Tjäna pengar
Handla privat
Meny

Integritetspolicy


Giltighetsdatum: 28 februari 2024
Senast uppdaterad: 1 mars 2024 

Denna integritetspolicy beskriver policyerna för Skogens Kol AB, Stationsgatan 31, Kilafors, Gävleborg 821 30, Sverige, e-post: info@foreningskryddor.se, telefon: 0278-203 78, avseende insamling, användning och utlämnande av din information som vi samlar in när du använder vår webbplats (www.foreningskryddor.se) ("Tjänsten"). 

Genom att komma åt eller använda Tjänsten samtycker du till insamling, användning och utlämnande av din information i enlighet med denna integritetspolicy. Om du inte samtycker till detsamma, vänligen kom inte åt eller använd Tjänsten. Vi kan ändra denna integritetspolicy när som helst utan föregående meddelande till dig och kommer att publicera den reviderade integritetspolicyn på Tjänsten. Den reviderade policyn träder i kraft 180 dagar från när den reviderade policyn publiceras i Tjänsten, och din fortsatta åtkomst eller användning av Tjänsten efter denna tidpunkt utgör ditt godkännande av den reviderade integritetspolicyn. Vi rekommenderar därför att du regelbundet granskar denna sida.

Information vi samlar in

Vi kommer att samla in och behandla följande personuppgifter om dig:

Namn, e-post, adress och betalningsinformation

Hur vi samlar in din information

Vi samlar in/mottar information om dig på följande sätt:

När en användare fyller i registreringsformuläret eller på annat sätt lämnar personuppgifter nteragerar med webbplatsen från offentliga källor.

Hur vi använder din information

Vi kommer att använda den information vi samlar in om dig för följande ändamål:

Skapa användarkonto, insamling av kundåterkoppling, betalningsprocesser, support, administrationsinformation och för att hantera kundorder. Om vi vill använda din information för något annat ändamål kommer vi att be om ditt samtycke och kommer endast att använda din information efter att ha mottagit ditt samtycke och då endast för det/den ändamål(en) för vilket du ger samtycke, såvida vi inte är skyldiga att göra annorlunda enligt lag.

Hur vi delar din information

Vi kommer inte att överföra dina personuppgifter till någon tredje part utan att söka ditt samtycke, utom under begränsade omständigheter som beskrivs nedan:

Annonstjänst, analys, datainsamling & bearbetning. Vi kräver att sådana tredje parter använder de personuppgifter vi överför till dem endast för det ändamål för vilket det överfördes och inte att behålla det längre än vad som krävs för att uppfylla det angivna ändamålet. 

Vi kan också lämna ut dina personuppgifter för följande: (1) för att följa tillämplig lag, förordning, domstolsorder eller annan rättslig process; (2) för att verkställa dina avtal med oss, inklusive denna integritetspolicy; eller (3) för att svara på påståenden att din användning av Tjänsten kränker någon tredje parts rättigheter. Om Tjänsten eller vårt företag slås samman med eller förvärvas av ett annat företag, kommer din information att vara en av de tillgångar som överförs till den nya ägaren.

Bevarande av din information

Vi kommer att behålla dina personuppgifter hos oss i 90 dagar till 2 år efter att användare avslutar sina konton eller så länge vi behöver det för att uppfylla de ändamål för vilka det samlades in som detaljerat i denna integritetspolicy. Vi kan behöva behålla viss information under längre perioder såsom för bokföring/rapportering i enlighet med tillämplig lag eller av andra legitima skäl såsom verkställighet av rättsliga rättigheter, bedrägeriförebyggande, etc. Resterande anonym information och aggregerad information, vilka inte identifierar dig (vare sig direkt eller indirekt), kan lagras på obestämd tid.

Dina rättigheter

Beroende på vilken lag som gäller kan du ha rätt att få tillgång till och rätta eller radera dina personuppgifter eller få en kopia av dina personuppgifter, begränsa eller invända mot den aktiva behandlingen av dina uppgifter, be oss dela (portera) dina personuppgifter information till en annan enhet, dra tillbaka ditt samtycke som du gett oss för att behandla dina uppgifter, en rätt att lämna in ett klagomål till en lagstadgad myndighet och sådana andra rättigheter som kan vara relevanta enligt tillämplig lag. För att utöva dessa rättigheter kan du skriva till oss på info@foreningskryddor.se. Vi kommer att svara på din begäran i enlighet med tillämplig lag.

Du kan välja bort direktmarknadsföring eller den profilering vi genomför i marknadsföringssyfte genom att skriva till oss på info@foreningskryddor.se.

Observera att om du inte tillåter oss att samla in eller behandla den erforderliga personliga informationen eller dra tillbaka samtycket att behandla densamma för de erforderliga ändamålen, kanske du inte kan komma åt eller använda de tjänster för vilka din information söktes.

Cookies

För att lära dig mer om hur vi använder dessa och dina val i förhållande till dessa spårningsteknologier, vänligen se vår Cookiepolicy.

Säkerhet

Säkerheten för din information är viktig för oss och vi kommer att använda rimliga säkerhetsåtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller obehörig ändring av din information under vår kontroll. Men med tanke på de inneboende riskerna kan vi inte garantera absolut säkerhet och följaktligen kan vi inte garantera eller garantera säkerheten för någon information du överför till oss och du gör det på egen risk.

Tredjepartslänkar och användning av din information

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Denna integritetspolicy behandlar inte tredje parts sekretesspolicy och andra metoder, inklusive tredje part som driver någon webbplats eller tjänst som kan vara tillgänglig via en länk på tjänsten. Vi rekommenderar starkt att du läser sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker. Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, integritetspolicyn eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.

Klagomål och dataskyddsmål

Om du har några frågor eller funderingar kring behandlingen av din information som finns tillgänglig hos oss kan du maila vår Klagomålshandläggare på Skogens Kol AB, Stationsgatan 31, Kilafors, e-post: info@foreningskryddor.se. Vi kommer att hantera dina problem i enlighet med tillämplig lag.


userstorecrossmenuchevron-down