fbpx
Tjäna pengar
Handla privat
Meny

Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du besöker eller köper från föreningskryddor.se

När du beställer från oss

Genom att placera en order via vår webbplats foreningskryddor.se accepterar du automatiskt följande villkor.

Hur vi samlar in personlig information

När du köper eller försöker göra ett köp via vår webbplats samlar vi viss information från dig, inklusive ditt namn, leveransadress, betalningsinformation (inklusive kreditkortsnummer, e-postadress och telefonnummer). Vi hänvisar till denna information som "Beställningsinformation". Vi spar dina kunduppgifter i tre år efter att föreningen/klassen avslutat sin försäljning.  

Hur använder vi din personliga information?

Vi använder den orderinformation som vi samlar in i allmänhet för att uppfylla alla beställningar som görs via webbplatsen (inklusive hantering av betalningsinformation, arrangering av frakt och fakturor och / eller orderbekräftelser). Dessutom använder vi denna beställningsinformation till:

 1. Kommunicera med dig.
 2. Scanna våra beställningar för potentiell risk eller bedrägeri.
 3. När de är i linje med de preferenser du har delat med oss, ge dig information eller reklam i samband med våra produkter eller tjänster.

  Vi använder Device Information som vi samlar för att hjälpa oss att skärpa eventuell risk och bedrägeri (i synnerhet din IP-adress) och mer generellt för att förbättra och optimera vår webbplats (till exempel genom att generera analyser om hur våra kunder bläddrar och interagerar med webbplatsen, och för att bedöma framgången med våra marknadsföring och reklamkampanjer).

  Dela din personliga information

  Vi delar din personliga information med tredje part för att hjälpa oss att använda din personliga information, som beskrivs ovan. Till exempel använder vi Woocommerce för att driva vår webbutik. Du kan läsa mer om hur Woocommerce använder din personliga information här: https://automattic.com/privacy/ . Vi använder också Google Analytics för att hjälpa oss att förstå hur våra kunder använder webbplatsen. Du kan läsa mer om hur Google använder din personliga information här: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/. Du kan också välja bort Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  Har du köpt via en förening/lag får dem tillgång till dina kontaktuppgifter för att kunna kontakta och leverera dina produkter till dig.

  Slutligen kan vi också dela med dig av din personliga information för att följa gällande lagar och förordningar, att svara på en dom, en ansökningsorder eller annan laglig begäran om information vi mottar eller för att annars skydda våra rättigheter.

  Återkalla samtycke

  Beteendeannonsering

  Som beskrivet ovan använder vi din personliga information för att ge dig riktade annonser eller marknadsföringskommunikationer som vi tror kan vara av intresse för dig. För mer information om hur målinriktad annonsering fungerar kan du besöka nätverksreklaminitiativets ("NAI") utbildningssida på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

  Dina rättigheter

  Om du är bosatt i Europa har du rätt att få tillgång till personlig information vi håller om dig och att be dina personliga uppgifter korrigeras, uppdateras eller raderas. Om du skulle vilja utöva denna rätt, kontakta oss genom kontaktuppgifterna längst ner på denna sida.

  Data retention

  När du beställer via webbplatsen kommer vi att behålla din orderinformation i vår bokföring, order, frakt samt email system såvida inte och tills du ber oss att radera den här informationen.

  Kontakt

  Skogens Kol AB
  Stationsgatan 31
  82330 Kilafors
  Sweden

  info@foreningskryddor.se


  userstorecrossmenuchevron-down