fbpx
Tjäna pengar
Handla privat
Meny

FAQ – förening/lag

Leverans

Hur fungerar leveranserna?

Samlad leverans till er förening/lag/klass är kostnadsfri och skickas inom 7 arbetsdagar från det att vi mottagit beställningen. Kontaktpersonen kommer få ett mail om leverans när frakten är bokad. Kom ihåg att du behöver legitimera dig när du hämtar ditt paket. 

Föreningen/klassen delar sedan ut kundernas varor inom skälig tid. Vi rekommenderar att ni levererar varorna hem till kunderna.

Vem kommer leverera vårt paket?

Vi skickar era varor med Schenker eller DHL till ett postombud nära dig. Kom-i-håg att du behöver ha med dig legitimation.

Vad händer med ej uthämtade paket?

Paket som ej hämtas ut inom 14 dagar skickas tillbaka till Föreningskryddor.se. Därefter debiteras föreningen med 200:- som avser returfrakt och omkostnader. Detta gäller även om föreningen/laget angivit fel leveransadress. 

Returer & reklamation

Hur funkar en reklamation?

Gå igenom försändelsen när ni tar emot ert paket. Är kartongen skadad? Be postombudet att göra en notering om skadat gods. Öppna och se över innehållet och fota skadan. 

Maila info@foreningskryddor.se för vidare information.

Saknas någon produkt i leveransen? Maila info@foreningskryddor.se

Hur sköter vi eventuella returer?

Önskar någon kund returnera sina varor hänvisa till returformuläret som finns på hemsidan. Ni som förening/klass behåller er förtjänst då den summan ej återbetalas. 

Våra produkter

Vad händer om varan är slut?

Vi planerar och uppskattar inköp noga men i vissa fall händer det tyvärr att någon produkt tar slut. Vi förbehåller oss då rätten att betala tillbaka hela summan för varan till slutkund. Förtjänsten till föreningen/klassen betalas ej ut. 

Varför kostar kryddorna så mycket mer än i butik?

Våra kryddor är större än dem som säljs i affären och 50:- av varje vara går till er förening/klass.

Vad innehåller kryddorna?

Tacokrydda – tillverkad och packad i Sverige

Druvsocker (majs), lök, salt, spiskummin, chillipeppar, potatisstärkelse, vitlök, oregano, jästextrakt, klumpförebyggande medel (E551), kryddextrakt (paprika), vegetabilisk olja (raps)

Saffran – packad i Spanien 

Kategori 1, ursprung Iran

Salt och peppar 2-pack – Packad i Spanien

Svartpeppar. Saltflingor

Örtkrydda 3 pack– Packad i Spanien

  • Provencal – Salt flingor, timjan, oregano, savory, rosmarin, basilika, mejram.
  • Medelhavs – Salt flingor, timjan, fänkål, rosmarin, oregano.
  • Ensaladas – Salt flingor, vitlök, fänkål, söt paprika, svartpeppar, oregano.

BBQ-krydda 3 pack – packad i Spanien

  • Rött kött – Salt flingor, svartpeppar, vitlök, rosmarin, kyndel, fänkål, timjan, basilika
  • Vitt kött – Salt flingor, citronskal, basilika, dragon, ditt, vitlök
  • Tillbehör – Salt flingor, söt paprika, basilika, oregano, vitlök, svartpeppar

Paprikakrydda 3 pack – Packad i Spanien

  • Rökt söt – paprika
  • Röt het – paprika
  • Söt paprika – Paprika

Vi önskar utskrivna produktblad – hur beställer jag det?

Vi har valt att sluta skicka produktblad till föreningar/lag/klasser. Däremot får du som administratör ett bifogat dokument med produktblad som gäller för hela ert projekt. Varje säljare får även sitt unika produktblad med sin QR-kod i det mail som skickar ut till säljaren vid registrering. Kanske någon i föreningen/klassen har möjlighet att skriva ut till dem som önskar ett fysiskt blad? Går det inte att lösa, kontakta oss så hjälper vi er!

Betalningar

Hur sker beställning och betalning?

Alla köp görs via vårt försäljningsverktyg och där slutkunden själv lägger sin beställning. Kunden betalar sina produkter direkt i webshoppen med swish eller kort. När köpet har gått igenom får kunden ett kvitto på sin mail. På detta sätt behöver ni som förening/klass inte ligga ute med några pengar. Alla köp registreras på er sida och den som administrerar försäljning ser under Sammanställning hur mycket er förening/lag har sålt. Under Utdelningslistor ser ni vad varje kund köpt och hens kontaktuppgifter för att enkelt kunna leverera kundens varor. 

Kan kunden betala vid leverans?

Några av våra kunder vill/kan inte betala produkterna vid beställning utan vill betala när dem får sina kryddor hur gör vi då? Då alla köp behöver säljas via webshopen för att registreras som sålda så behöver du som säljare göra ett köp i ditt namn och betala för kryddorna. Skriv ner vem som beställt vad och vad personen är skyldig dig. 

När får vi vår förtjänst?

Föreningen/lagets förtjänst betalas ut när ert paket blivit mottaget. 

Tillkommer några övriga kostnader?

En serviceavgift på ca 2 % per order går till tredjepart. Där ingår bland annat kostnader för säljverktyg, swish och korttransaktioner. 


userstorecrossmenuchevron-down